Servisne informacije 13.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 13.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku, jedno narušavanje javnog reda i mira  u Zvorniku te tri saobraćajne nezgode, u Zvorniku i Karakaju sa materijalnom štetom te u Vlasenici, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dva dječaka i djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik izvodiće se radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanci „Srpsko Snagovo-Borići“ te će od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema trafostanici „Srpsko Snagovo I“.

Radovi će se i danas izvoditi na trafostanici „Srpsko Snagovo I-nova“ pa će u periodu od 11 do 13 časova bez električne energije biti izlaz prema crkvi.

Od 11 do 12 časova bez struje će biti i izlaz prema Srpskoj Varoši zbog radova na izradi priključka na trafostanici „Kula grad II“

Na području RJ Bratunac, danas će se izvoditi radovi na priključenju novih potrošača na trafostanici „Mega“ te će od 09 do 10 časova bez struje biti dijelovi ulica Svetog Save i Cara Lazara.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Na regionalnom makadamskom putu Šekovići-Kaštijelj ima mjestimično ugaženog snijega do 5 cm. Na ostalim putnim pravcima nema ostataka snijega ni leda.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -4 ºC na prevoju Han Pogled do -2 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net