Servisne informacije 12.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 12.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježene su dvije saobraćajne nezgode, u Jardanu, kada su dva lica zadobila tjelesne povrede, i u Konjević Polju, kada je pričinjena materijalna šteta. 

U istom periodu, nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođene su dvije djevojčice.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik izvodiće se radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanci „Srpsko Snagovo-Borići“ te će od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema trafostanici „Srpsko Snagovo I“

Radovi će se i danas izvoditi i na trafostanici „Ulice I“ pa će u periodu od 11 do 13 časova bez električne energije biti izlaz prema Čelopeku.

Na području RJ Bratunac, danas će se izvoditi radovi na izmještanju mjernog mjesta na trafostanici „Socijalno“ te će od 12 do 14 časova bez struje biti dijelovi ulica: Kravička, Gavrila Principa i Srebreničkog odreda.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Na putnom pravcu Milići-Skelani ima mjestimično ugaženog snijega do 1 cm, a na regionalnom makadamskom putu Šekovići-Kaštijelj do 5 cm. Na ostalim putnim pravcima nema ostataka snijega ni leda.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -2 ºC na prevoju Han Pogled do 3 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net