Servisne informacije 9.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 9.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Kozluku i Zvorniku, te jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom na graničnom prelazu u Karakaju.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena su dva dječaka.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Na putnom pravcu Milići-Skelani ima mjestimično ugaženog snijega do 3 cm, a na regionalnom makadamskom putu Šekovići-Kaštijelj do 5cm. Na ostalim putnim pravcima nema ostataka snijega ni leda.

Na putnim pravcima Zeleni Jadar-Bratunac, Bratunac 3-Drinjača i Konjević Polje-Skelani mjestimično ima umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 180 metara. 

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -6 ºC na prevoju Han Pogled do -4 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net