Nasamaren: Sinu bogatog biznismena iz Srpske za 2.500 evra podvalili lažnu Radu Manojlović

REGION SVIJET

Nasamaren: Sinu bogatog biznismena iz Srpske za 2.500 evra podvalili lažnu Radu Manojlović

 

Mladić iz Republike Srpske, sin uglednog biznismena, uzalud je platio 2.500 evra u kešu i dao više od 1.000 evra za ruže kako bi proveo veče s pjevačicom Radom Manojlović.

Iako Rada nema nikakve veze sa elitnom prostitucijom, ovom biznismenu, koji im je inače, redovan klijent, makroi nedavno uhapšene kriminalne grupe obećali su ni manje ni više nego popularnu pjevačicu! Umjesto estradne zvijezde, doveli su mu djevojku za koju su rekli da se zove Rada i mladić je tada shvatio da je prevaren, saznaje Kurir.

Bogata ponuda

Među klijentima seks-mafije koja je pala u januaru bili su političari, biznismeni, sportisti, estradni umetnici i brojne poznate ličnosti iz Srbije i cijelog regiona, a u ponudi preko interneta imali su nekoliko desetina dhevojaka.

– Interesantno je da je ova grupa znala da prevari klijente jer im je, za velike svote novca, obećavala poznate djevojke iz svijeta estrade, manekenke ili starlete iz rijalitija. Ukoliko ne bi mogli da ih angažuju, klijentima bi slali djevojke koje bi ličile na one naručene. Naravno, zvale bi se kao i one iz „kataloga“ – priča izvor lista upućen u tržište srpske prostitucije.

Ovaj sagovornik kao primjer navodi slučaj prevare imućnog mladića iz Banjaluke.

– On je bio redovan klijent ovoj grupi, dolazio je uglavnom vikendom u Beograd i nije pitao za cijenu kad su u pitanju djevojke. Otac mu je uspješan biznismen i kum jednog poznatog političara u RS. Često je tražio da mu namjeste neku popularnu pjevačicu. Onda su smislili plan kako da mu uzmu pare – priča izvor i objašnjava:

Ne pita za cijenu

– S obzirom na tip djevojaka koje je do sada tražio, jednom od makroa pala je na pamet popularna pjevačica Rada Manojlović. Iako se Rada nikad nije dovodila u bilo kakav kontekst s prostitucijom, odlučili su da je ponude ovom biznismenu jer su imali djevojku koja je podsjećala na nju. Naravno, on je odmah prihvatio ponudu – za noć s pjevačicom 2.500 evra, koje im je dao na ruke. Rekli su mu da ona „ne radi hotel“, pa su iznajmili stan na Novom Beogradu. On je to prihvatio i još platio 1.000 evra za cvijeće koje je donijeto u sobu. Očigledno je da mu se Rada mnogo dopada, jer se spremio kao za romantični susret s devojkom. Upalio je svijeće i čekao je s više od 600 crvenih ruža… Međutim, poslije dva sata čekanja, došla je djevojka koja se predstavila kao „pevačica Rada“ i, naravno, nije imala veze s pevačicom. Bilo mu je jasno da je prjevaren. Rekao joj je da ode, a on je dugo ostao sam u sobi. Dao je 3.500 evra za lažnu Radu i prave ruže – kaže sagovornik Kurira.

UZMI ILI OSTAVI DJEVOJKU

Ova grupa imala je i obezbjeđenje koje je prevozilo i čuvalo djevojke od navodno nasilnih klijenata. Međutim žestoki momci služili su i za druge svrhe.

– Dešavalo se da klijent ne bude zadovoljan jer nije dobio onu djevojku koju je naručio i čiju je sliku vidio u oglasu. U tom slučaju obezbjeđenje bi mu reklo “ili uzmi, ili ostavi”, bez vraćanja novca i bez prava na reklamaciju. Klijenti koji nisu iz svijeta podzemlja ne bi smjeli da se suprotstave nabildovanim tipovima, pa bi tako ostajali i bez para i bez seksa s prostitutkama. Ne bi smjeli ni da prijave prevaru, jer su i oni u lancu prostitucije kao krajnji korisnici, a i većina su ugledni porodični i poslovni ljudi – kaže izvor.

(Izvor: srpskainfo)