Servisne informacije 7.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 7.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku, jedna saobraćajna nezgoda u Šepku, u kojoj su dva lica zatražila medicinsku pomoć, te požar u mjestu Cerska, u opštini Milići. 

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik izvodiće se radovi na izradi priključka na trafostanici „Zelinje“ pa će od 11 do 13 časova bez električne energije biti dio potrošača koji se napaja iz ove trafostanice.

Danas će se raditi i na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Srpsko Snagovo-Borići“ te će od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema trafostanici „Srpsko Snagovo I“.

Na području RJ Bratunac izvodiće se radovi na ugradnji brojila na daljinsko očitavanje na trafostanici „Socijalno“ pa će u periodu od 08 do 14 časova bez električne energije biti dijelovi ulica Kravičke, Gavrila Principa, Srebreničkog odreda, Kosovske i Ustaničke.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim i mjestimično mokrim kolovozima.

Na putnim pravcima Zeleni Jadar-Bratunac i Milići-Skelani ima mjestimično ugaženog snijega do 3 cm, na regionalnom makadamskom putu Šekovići-Kaštijelj do 5cm, a na magistralnom putu Vlasenica-Han Pijesak do 1 cm. Na ostalim putnim pravcima nema ostataka snijega ni leda.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -4 ºC na prevoju Han Pogled do -1 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net