Servisne informacije 6.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 6.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Zvorniku i Bratuncu, te jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Diviču. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su juče tri intervencije, dvije na gašenju zapaljenih dimnjaka u naselju Ekonomija te jednu na uklanjanju drveta koje je vjetar oborio na porodičnu kuću u Kiseljaku. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik izvodiće se radovi na izradi priključka na trafostanici „Zelinje“ pa će od 11 do 12 časova bez električne energije biti dio potrošača koji se napaja iz ove trafostanice.

Danas će se raditi i na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Srpsko Snagovo-Borići“ te će od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema trafostanici „Srpsko Snagovo I“.

Na području RJ Bratunac izvodiće se radovi na ugradnji brojila na daljinsko očitavanje na trafostanici „Socijalno“ pa će u periodu od 08 do 14 časova bez električne energije biti dijelovi ulica Kravičke, Gavrila Principa, Srebreničkog odreda, Kosovske i Ustaničke.

Najavljeni su i radovi na zamjeni brojila na trafostanici „Ingrap-Javor“ te će bez struje biti od 15 do 16 časova biti zgada Doma kulture u Bratuncu. 

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim i mjestimično mokrim kolovozima.

Na putnim pravcima Zeleni Jadar-Bratunac i Milići-Skelani ima mjestimično ugaženog snijega do 3 cm, na regionalnom makadamskom putu Šekovići-Kaštijelj do 5cm, a na magistralnom putu Vlasenica-Han Pijesak do 1 cm. Na ostalim putnim pravcima nema ostataka snijega ni leda.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -8 ºC na prevoju Han Pogled do 0 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)