Servisne informacije 5.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 5.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Bratuncu i Zvorniku, te jedna saobraćajna nezgoda u Bratuncu, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, kao i jedno samozapaljenje vozila u vožnji na području opštine Milići. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su dvije intervencije, u Liješnju, kada su gasili požar na trafostanici, i Kozluku, kada su gasili zapaljeni dimnjak. U ovim slučajevima nije bilo povrijeđenih lica. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik izvodiće se radovi na zamjeni brojila na trafostanici „Čitluk“ pa će od 10 do 12 časova bez električne energije biti područje kompletne trafostanice.

Danas će se raditi i na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Srpsko Snagovo-Borići“ te će od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema trafostanici „Srpsko Snagovo I“.

Na području RJ Bratunac izvodiće se radovi na ugradnji brojila na daljinsko očitavanje na trafostanici „Žljevice“ pa će u periodu od 08 do 14 časova bez električne energije biti naselje Žljevice.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po  mokrim kolovozima.

Na regionalnom putnom pravcu Zeleni Jadar-Bratunac ima mjestimično ugaženog snijega do 1 cm. Na ostalim putnim pravcima nema ostataka snijega ni leda.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -2 ºC na prevoju Han Pogled do 3 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)