Servisne informacije 4.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 4.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Zvorniku i Donjem Lokanju, te četiri saobraćajne nezgode, u Jošanici, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, u blizini graničnog prelaza Karakaj, kada je takođe jedno lice zadobilo povrede, te Vlasenici i Karakaju, kada je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Srpsko Snagovo-Borići“ te će od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema trafostanici „Srpsko Snagovo I“.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 3 ºC na prevoju Han Pogled do 7 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)