Servisne informacije 3.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 3.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježene su tri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Zvorniku, Crnom vrhu i Kiseljačkom putu.

U istom periodu nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije djevojčice. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na zamjeni brojila na trafostanici „Čitluk“ te će od 10 do 12 časova bez struje biti kompletna trafostanica.

Od 11 do 12 časova radnici „Elektro-Bijeljine“ radiće na izradi priključka na trafostanici „Ekonomija“ te će navedenom periodu bez struje biti dio ovog naselja prema trafostanici „Ekonomija III“.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi u opštini Milići na sanaciji havarisanih dalekovodnih željezno-rešetkastih stubova na dalekovodu „Gunjaci“ te će od 08 do 16 časova bez struje biti rudnik kompanije „Boksit“, Gunjaci, Štedrić i MHE „Jovana“.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 0 ºC na prevoju Han Pogled do 5 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)