Servisne informacije 1.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 1.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, u Bratuncu i Zvorniku, te dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, obje na području Zvornika, u Gušterima i Diviču.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena su dva dječaka.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne iz Zvornika jedinice imali su jutros oko 03,30 intervenciju na gašenju požara na dva automobila na parkingu kod restorana „Slavija“. Na teren su izašla četiri vatrogasca sa dva vozila i brzo lokalizovali požar.  

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Mjestimično je zaleđen regionalni makadamski put Šekovići-Kaštijelj.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -1 ºC u višim do 1 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net