Dvije nagrade za Zvorničane na Sajmu turizma u Ljubljani

MA Izdvojena ZVORNIK

Dvije nagrade za Zvorničane na Sajmu turizma u Ljubljani

 

Učenici zvorničkog SŠC „Petar Kočić“ osvojili su srebrno i bronzano priznanje na Sajmu turizma za dva projekta „Smijeh je lijek“ i „Domaće je najbolje“. Prema riječima direktorice škole Biljane Pisić ovo je jedanaesta godina zaredom da nastupaju na ovoj turističkoj manifestaciji.

 – Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima i prezentacijama. Projekti su bili dobro osmišljeni, predstavili su ih učenici i njihovi profesori na posebno uređenim štandovima, a pored promo materijala i gastro ponude imali smo i snimljene video projekcije. Mi već godinama učestvujemo na ovom sajmu te smo zadovoljni kako smo uspješno prezentovali prvo školu, a potom i grad Zvornik te Republiku Srpsku – istakla je Pisić, koja se zahvalila Gradskoj upravi i Ministarstvu trgovine i turizma RS na podršci za učešće na sajmu.

Projekat „Smijeh je lijek“, mentora profesorice informatike Julijane Mlinarević nagrađen je srebrnim, a „Domaće je najbolje“, mentora profesorice ekonomske grupe predmeta Milanke Kalajdžić bronzanim priznanjem. 

Učenici i profesori iz Zvornika posjetili su Srednju školu „Srečko Kosovel“ iz Sežane, čiji će gosti biti danas i sutra, te razgovarali o budućoj saradnji i njihovoj posjeti Zvorniku.

Koliko je njihova dugogodišnja saradnja zaista prijateljska svjedoči i činjenica da u kancelariji direktora škole Dušana Štolfe postoji kutak posvećen Zvorniku i saradnji sa SŠC „Petar Kočić“. Prema planu posjete oni će zajedno obići i grad Trst. 

(infobirac.net)