Servisne informacije 28.1.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 28.1.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, u Osmacima, Milićima i Šekovićima.

U istom periodu, nije bilo zabilježenih slučajeva narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na sanaciji priključka na trafostanici „Grobnice III“ te će u periodu od 11 do 13 časova bez struje biti izlaz prema naselju Grobnice.

Na trafostanici „Ada“ radiće se na sanaciji niskonaponske mreže pa će bez električne energije u periodu od 09 do 10 časova biti izlaz prema bolnici.

Na području RJ Bratunac radiće se na ugradnji brojila na daljinsko očitavanje na trafostanici „Žljevica“ te će u periodu od 08 do 14 časova bez struje biti Žljevice.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima, a na magistralnom putnom pravcu Šepak-Zvornik-Vlasenica i regionalnom putu Milići-Skelani pristuna je mjestimično jaka magla koja smanjuje vidljivost do 60 metara. 

Mjestimično je i jutros zaleđen regionalni makadamski put Šekovići-Kaštijelj.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -2 ºC u Lukama (opština Vlasenica) do 3 ºC u Konjević Polju.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net