Na obilježavanju školske slave „Euro petrol oil“ obradovao odličnog učenika – Stefanu Kretiji besplatan vaučer za vozačku obuku

MA Izdvojena ZVORNIK

Na obilježavanju školske slave „Euro petrol oil“ obradovao odličnog učenika: Stefanu Kretiji besplatan vaučer za vozačku obuku

 

U Zvorniku je juče u svim osnovnim i srednjim školama svečano obilježena školska slava – Sveti Sava, a u zvorničkom SŠC „Petar Kočić“ zbilježen je i jedan lijep gest. Naime, dugogodišnji kumovi slave, predstavnici preduzeća „Euro petrol oil“ iz Zvornika uručili su besplatan vaučer za vozačku obuku učeniku Stefanu Kretiji.

Slaviša Đurić, direktor preduzeća istakao je da oni već godinama unazad imaju dobru saradnju sa školom te dodao da će nastaviti da pomažu dobre učenike.

Biljana Pisić, direktorica škole je potvrdila da će svake godine „Euro petrol oil“ nagrađivati ovim vaučerom po jednog učenika i najavila i druge pogodnosti za đake koji koriste usluge ovog prevoznika od kojih se neke već primjenjuju, a neke će biti ugovorene u narednom periodu.

– Odlučili smo se da vaučer pripadne učeniku bez roditelja, Stefanu Kretiji, odličnom đaku trećeg razreda medicinske škole. Stefan je divan mladić i učenik za primjer. Drago nam je što smo mu omogućili da besplatno obavi obuku i polaže vozački ispit – istakla je Pisić.

(infobirac.net)