Servisne informacije 27.1.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 27.1.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Donjem Lokanju, jedno narušavanje javnog reda i mira u Vlasenici te jedna saobraćajna nezgoda u Oraovcu, kada su četiri lica zadobila tjelesne povrede. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice imali su jednu intervenciju na gašenju zapaljenog kontejnera, u gradskoj zoni, pored zgrade B 11.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Borići“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema Snagovu.

Na području RJ Bratunac radiće se na ugradnji brojila na daljinsko očitavanje na trafostanici „Žljevica“ pa će u periodu od 08 do 14 časova bez struje biti Žljevice.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima, a na većini putnih pravaca je pristuma mjestimično jaka magla koja smanjuje vidljivost do 60 metara. 

Mjestimično je i jutros zaleđen regionalni makadamski put Šekovići-Kaštijelj.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 0 ºC na prevoju Han Pogled do 2 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net