Gradski odbor Socijalističke partije Zvornik će se sutra izjasniti o dešavanjima u stranci

ZVORNIK

Gradski odbor Socijalističke partije Zvornik će se sutra izjasniti o dešavanjima u stranci

 

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Zvornik i član Izvršnog odbora SP Vladimir Mijatović izjavio je da ovaj odbor još uvijek nije zasjedao i zauzeo stav o aktuelnim dešavanjima u Socijalističkoj partiji te da će to učiniti nakon sutrašnje sjednice Izvršnog i Glavnog odbora partije.

– Želimo da čujemo sve stavove u ovom trenutku „sukobljenih strana“ i da se kroz argumentovanu raspravu na najvišim stranačkim organima dođe do rješenja koje će voditi prevazilaženju evidentne krize unutar partije. Bilo kakvi ishitreni potezi ,sa čije god strane dolazili, mogu samo produbiti probleme i situaciju dodatno komplikovati – rekao je Mijatović i dodao da je uvjeren da neće doći ni do kakvih cijepanja u Socijalističkoj partiji.

– Nama je svaki član stranke važan bilo da je riječ o predsjedniku , ministru , narodnom poslaniku ili običnom članu mjesnog odbora i zato nemamo taj luksuz da se odreknemo bilo koga bez čvrstih argumenata. Socijalistička partija je ozbiljna politička organizacija koja je kroz svoju istoriju prošla kroz nekoliko velikih kriza iz kojih je uvijek izlazila jača. Siguran sam da će tako biti i ovoga puta – zaključio je Mijatović.

(infobirac.net)