Servisne informacije 24.1.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 24.1.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela, dva u Srebrenici, a po jedno u Zvorniku i Milićima.

U istom periodu, desila se jedna saobraćajna nezgoda, u Glumini, u kojoj su tri lica zadobila tjelesne povrede. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su dvije intervencije, jednu na gašenju požara na stambeno-poslovnom objektu u ulici Patrijarha Pavla, a drugu na gašenju šumskog požara u Roćeviću.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dvije djevojčice i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na izradi priključka na trafostanicama „Meterize II“, izlaz prema Karakaju, u periodu od 11 do 13 časova, i „Jošanica brdo“, izlaz prema potoku, od 11 do 12 časova, te na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Borići“ zbog čega će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema Srpskom Snagovu.

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi na ugradnji brojila na daljinsko učitavanje na trafostanici „Žljevice“ te će bez električne energije u terminu od 08 do 14 časova biti Žljevice. 

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima i na njima jutros nema magle. Mjestimično je zaleđen regionalni makadamski put Šekovići-Kaštijelj.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -8 ºC na prevoju Han Pogled do -4 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net