Sjednica GO Mladih socijaldemokrata u Zvorniku

ZVORNIK

Sjednica GO Mladih socijaldemokrata u Zvorniku

 

U skupštinskoj sali Gradske uprave u Zvorniku održana je sjednica Gradskog odbora Mladih socijaldemokrata Zvornika kome je prisustvovalo oko 150 članova. Predsjednik MSD Zvornik Veljo Tijanić podnio je izvještaj o radu u protekloj godini koji je jednoglasno usvojen. Usaglašeni su pravci djelovanja i plan rada za 2020. godinu. Tijanić je ovom prilikom istakao da je ovo prva sjednica Gradskog odbora u novom sazivu rukovodstva Mladih socijaldemokrata Zvornika.

 – Iako to statut ne nalaže, osjećamo potrebu i dužnost da upoznamo članove Gradskog odbora sa onim što smo uradili u proteklih godinu dana. Takođe smo na sastanku iznijeli pravac djelovanja naše organizacije kao i plan rada za 2020. godinu koji je usaglašen na posljednjem sastanku Izvršnog komiteta. Smatram da smo mi mladi motor unutar naše partije i da to naše starije kolege trebaju da prepoznaju. Ovo je izborna godina te, pored toga što nema dileme da ćemo maksimalno podržati našeg kandidata na listi za gradonačelnika i našu odborničku listu, akcenat stavljamo na činjenicu da prvenstveno podršku moramo da usmjerimo na naše mlade kandidate unutar naše odborničke liste – rekao je Tijanić.

Sastanku je prisustvovala i potpredsjednica MSD Republike Srpske Sandra Erkić koja je iznijela plan republičke organizacije za 2020. godinu. Nakon sastanka upriličena je žurku za sve članove Gradskog odbora u restoranu Slavija.

(infobirac.net)