U Osmacima pokradeni satovi iz kombija, u Kozluku razbijeno staklo na vozilu

CRNA HRONIKA OSMACI

U Osmacima pokradeni satovi iz kombija, u Kozluku razbijeno staklo na vozilu

 

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, od kojih jedno u Osmacima i jedno u Kozluku.

Policijskoj stanici Osmaci, 21.01.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, 12.01.2020. godine, iz teretnog vozila marke VW „transporter” koje se nalazilo u mjestu Mahala, opština Osmaci, otuđilo ručne satove. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Osmaci koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Кrađa“.

Istog dana, Policijskoj stanici Кozluk, 21.01.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, razbilo staklo na putničkom automobilu marke VW „kedi”, koje je bilo parkirano u mjestu Кozluk, grad Zvornik. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Кozluk koji su izvršili uviđaj. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, agencije