Fudbaleri Drine počinju pripreme za proljećni dio sezone 28. januara

FUDBAL SPORT

Fudbaleri Drine počinju pripreme za proljećni dio sezone 28. januara

Pripreme za proljećni dio šampionata fudbaleri Drine počinju 28. januara kada će na Gradskom stadionu u Zvorniku šef stručnog štaba Mile Milanović obaviti prozivku. Ekipa će do 2. februara trenirati u dvorani KSC Zvornik, nakon čega će se trenirati na stadionu u Zvorniku.

– U proljećni dio sezone ulazimo jači za Aleksandra Kikića, Ragiba Čiraka i Jovana Zarića, a jedini koji nas je napustio je Miloš Jokić. Nadamo se da ćemo očuvati igrački kadar na okupu i na proljeće završiti započeti posao, odnosno vratiti se u Prvu ligu RS. Tokom pripremnog perioda odigraćemo šest prijateljskih utakmica protiv Drine iz Ljubovije, Podrinja iz Lozničkog Polja, Mladosti iz Prnjavora, Radnički Stobeksa, Rađevca i Sloge iz Tojšića. Nadamo se da nećemo imati problema sa vremenskim neprilikama, te da ćemo sve odraditi po planu. Sigurno je da imamo dovoljno vremena i da ćemo spremni ući u drugi dio sezone – rekao je Mile Milanović, šef stručnog štaba.

Odlukom FSRS Prva liga RS će naredne sezone biti proširena, pa će po dvije prvoplasirane ekipe iz Drugih liga RS ulaziti u viši rang takmičenja. Nakon jesenjeg dijela sezone Drina se nalazi na drugom mjestu na tabeli sa četiri boda zaostatka za vodećim Leotarom.

infobirac.net