Servisne informacije 19.1.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 19.1.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Šekovićima i Zvorniku, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Šekovićima. 

U istom periodu, desile su se tri saobraćajne nezgode, u Čelopeku, Diviču i Milićima,  kada je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica,  RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim kolovozima, a mjestimično jake magle koja smanjuje vidljivost do 10 metara ima na putnim pravcima Caparde-Karakaj, Šepak-Zvornik-Vlasenica, Vlasenica-Han Pijesak, Vlasenica-Luke i Tišča-Donje Caparde. 

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -4 na prevoju Han Pogled do -1ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Magla na putu, infobirac.net