Servisne informacije 18.1.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 18.1.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su tri krivična djela, u Zvorniku, Srebrenici i Milićima, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu.

U istom periodu, desile su se tri saobraćajne nezgode, u naselju Ulice, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, te dvije u Karakaju kada je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je takođe jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica,  RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim kolovozima, a mjestimično jake magle koja smanjuje vidljivost do 70 metara ima na putnom pravcu Tišča-Donje Caparde.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -8 na prevoju Han Pogled do -2ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, agencije