Servisne informacije 17.1.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 17.1.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa desile su se dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Meterizama i Bratuncu.

U istom periodu, nije bilo evidentiranih slučajeva narušavanja javnog reda i mira niti krivičnih djela.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi u opštini Milići na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Zabrđe“ te će od 08 do 16 časova bez struje biti Zabrđe, Sebiočina, Glušac, Toljevići i Bišina.

U periodu od 09 do 12 časova bez struje će biti dijelovi Vlasenice, odnosno dijelovi Svetosavske, Ustaničke i ulice Ilije Birčanina zbog radova na trafostanici „Vlasenica 2“.

Na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Snagovo“ pa će od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema groblju.

Od 10 do 13 časova izvodiće se radovi na trafostanici „Močila“ te će u navedenom periodu bez električne energije biti kompletna trafostanica.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Magla na putu, infobirac.net