Servisne informacije 16.1.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 16.1.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku.

U istom periodu, nije bilo evidentiranih slučajeva narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi u opštini Milići na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Zabrđe“ te će od 08 do 16 časova bez struje biti Zabrđe, Sebiočina, Glušac, Toljevići i Bišina.

Na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Snagovo“ pa će od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema groblju.

Od 10 do 12 časova izvodiće se radovi na dalekovodu „Uzovnica-Novo selo“ te će u navedenom periodu bez električne energije biti Jošanica, Sultanovići, Kadrići, Čamlije, Samari, Planine, Snagovo, Mehmedići, Maričići, Kosovača, Rašidov Han, Cerik, Perunika, vikend naselje pored jezera, od Diviča do velikog tunela, te firma Kamenolomi.

Na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Orlica“ pa će područje Orlice bez struje biti od 12 do 13 časova, kao i na trafostanici „Nemanjina“ te će u periodu od 10 do 11 časova bez električne energije biti dio Nemanjine i ulica Svetog Save.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -5 na prevoju Han Pogled do -3ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net