Servisne informacije 15.1.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 15.1.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Zvorniku i jedno narušavanje javnog reda i mira u Šekovićima. 

U istom periodu, nije bilo saobraćajnih nezgoda.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice imali su jednu intervenciju u Jusićima na gašenju šumskog požara koji je prijetio da  ugrozi domaćinstvo. Požar je brzom intervencijom vatrogasaca lokalizovan. U akciji je učestvovalo jedno vozilo sa tri vatrogasca.

 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi u opštini Milići na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Zabrđe“ te će od 08 do 16 časova bez struje biti Zabrđe i Sebiočina.

Na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Maričin brijeg“ te će od 11 do 12 časova bez struje biti izlaz prema brdu.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -5 na prevoju Han Pogled do -2ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Intervencija vatrogasaca u Jusićima, Fejsbuk stranica „Vatrogasci Zvornik“