U ovoj godini sanacija fasada i krovova

SREBRENICA

U ovoj godini sanacija fasada i krovova

 

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić najavio je sanaciju fasada u Rudarskoj ulici i naselju Baratova, kao i svi drugih krovova i fasada u gradu.

Grujičić je najavio investicione projekte veće od 3 miliona KM tokom 2020. godine, a najviše je predviđeno za sanaciju puteva.

 – Tokom ove godine završićemo započete radove na fasadama i krovovima u naselju Baratova kao i iznad parka gdje će se sanirati fasade – rekao je Grujičić.

On je najavio sanaciju svih preostalih krovova i fasada u centru grada i posebno istakao da će u ovoj godini krenuti aktivna priča o upotrebi Guber voda.

 – Postoje pomaci na tom polju. Formiran je tim kojeg čine stručnjaci iz Vlade Republike Srpske i Srebrenice. Na redu je registracija specijalne bolnice nakon čega kreće dalja procedura. Koncesija na vode vraćena je Vladi RS, a sa preduzećem Banja Guber i započetim gradnjama baviće se nadležna ministartva dok mi pokrećemo novo preduzeće – rekao je Grujičić.

On je rekao da se tokom 2019. najviše vidjelo šta je urađeno tokom njegovog mandata, a 2020. očekuje još više realizovanih projekata.

(Izvor: esrebrenica)