Servisne informacije 14.1.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 14.1.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela, dva u Zvorniku, a po jedno u Šekovićima i Skelanima, te dvije saobraćajne nezgode, u Branjevu i Karakaju, u kojima je pričinjena materijalna šteta.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi u opštini Milići na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Zabrđe“ te će od 08 do 16 časova bez struje biti Zabrđe i Sebiočina.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, a mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara ima na većini putnih pravaca u regiji Birač.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -5 na prevoju Han Pogled do -4 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Magla – ilustracija, infobirac.net