Održana Izborna skupština Ujedinjene Srpske u Osmacima – Za predsjednika izabran Goluban Miličić

OSMACI

Održana Izborna skupština Ujedinjene Srpske u Osmacima

Za predsjednika izabran Goluban Miličić

 

U Osmacima je sinoć održana Izborna skupština Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske, a za predsjednika je izabran Goluban Miličić.

 – Večeras smo u prepunoj sali Skupštine opštine Osmaci održali prvu Izbornu skupštinu Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Osmaci na kojoj smo odabrali rukovodstvo partije. Za predsjednika Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Osmaci, izabran je Goluban Miličić. On je sedam godina odbornik u Skupštini opštine Osmaci, a u Ujedinjenu Srpsku se priključio nedugo nakon formiranja Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Zvorniku. Nadamo se da će opravdati naša očekivanja i da će ubrzano raditi na širenju i očuvanju Ujedinjene Srpske u Osmacima – saopštili su iz stranke nakon izbora.

Miličić je u u svom obraćanju rekao da je čast biti predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske i da je to veoma velika odgovornost.

 – Nadam se da će opravdati povjerenje svojih kolega i da će zajedno sa njima raditi aktivno na širenju stranke u Osmacima – rekao je Miličić.

Izbornoj skupštini prisustvovali su Siniša Ilić, predsjednik Gradskog odbora US Zvornik i zamjenik ministra civilnih poslova BiH, Mladen Tomić, direktor Republičkog zavoda za geološka istraživanja RS i Miroslav Erić, direktor Regionalnog centra Instituta za Javno zdravstvo RS kao i Miladin Radović, direktor Pošta Srpske i član Predsjedništva Ujedinjene Srpske.

(infobirac.net)