Servisne informacije 12.1.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 12.1.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku, jedno narušavanje javnog reda i mira u Srebrenici i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Diviču. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Milići, na rasjeci rastinja na trasi dalekovoda „Vukovići“, te će bez električne energije, u periodu od 08 do 16 časova, biti Bakići i Brda.

Zbog radova na dalekovodu „Pilana“ bez struje će danas od 08 do 10 časova biti dijelovi Milića, odnosno ulice Cara Dušana, Patrijarha Pavla te naselja Mišići i Lukić Polje kao i preduzeća Pilana, Separacija, Boksit direkcija, Kartonaža, Alumo-Silkati i Intal.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, a mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 120 metara ima na putnim pravcima Konjević Polje-Skelani i Bratunac 3-Drinjača.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -2 na prevoju Han Pogled do 0 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net