Servisne informacije 11.1.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 11.1.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su tri krivična djela, dva u Zvorniku i jedno u Bratuncu, jedno narušavanje javnog reda i mira u Milićima te dvije saobraćajne nezgode s materijalnom štetom, u Šepku i Šekovićima. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ obavljena su dva porođaja, a na svijet su došle tri bebe, dva dječaka i djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Milići, na rasjeci rastinja na trasi dalekovoda „Vukovići“, te će bez električne energije, u periodu od 08 do 16 časova, biti Bakići i Brda.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, a mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 120 metara ima na putnim pravcima Konjević Polje-Skelani i Bratunac 3-Drinjača.

Mjestimično ugaženog snijega do 5 cm ima na regionalnom makadamskom putu Šekovići-Kaštijelj.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -3 na prevoju Han Pogled do 0 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net