Servisne informacije 7.1.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 7.1.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku i jedna saobraćajna nezgoda u Srebrenici u kojoj je jedno lice zadobilo tjelsene povrede. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su u toku noći jednu intervenciju na gašenju pomoćnog objekta u Zelinju.

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima, nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, a mjestimično utabanog snijega od 1 do 2 cm ima na putnim pravcima Konjević Polje-Skelani, Zeleni Jadar-Bratunac, Milići-Skelani dok na regionalnalnom makadamskom putu Šekovići-Kaštijelj ima utabanog snijega u visini do 5 cm.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -13 na prevoju Han Pogled do -7 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net