Božićna vožnja za više posla i bolje sutra

ZVORNIK

Božićna vožnja za više posla i bolje sutra

 

Grupa autoprevoznika iz Zvornika danas je vožnjom kamiona-tegljača bez prikolica od zvorničkog naselja Ulice, preko Čelopeka do Zvornika i nazad, obilježila božićne praznike s ciljem da im ova poslovna godina donese više sreće, zdravlja i posla, a manje saobraćajnih gužvi i neproduktivne vožnje.

Vozači su rekli da su spontano krenuli u vožnju, prethodno dobivši saglasnost nadležnih organa da mogu kamionima u koloni, bez ometanja drugih učesnika u saobraćaju, obaviti vožnju navedenom dionicom.

 – Božić je dan radosti, sreće i porodičnog okupljanja, a mi autoprevoznici smo kao jedna porodica i zato smo u nadi za bolje sutra obilježili božićni praznik i na ovaj način – istakli su autoprevoznici.

Oni su rekli da ovom božićnom vožnjom  podržavaju i srpski narod u Crnoj Gori u njihovoj mirnoj borbi za elementarna ljudska i vjerska prava, a protiv skandaloznog Zakona o slobodi vjeroispovijesti, kojim se otima imovina Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

 – Naša vožnja nije politička, ali je iskrena i ljudska sa porukom da srpski narod u Crnoj Gori koristi svoje svetinje u kojima će se moliti Bogu kao i do sada – jedinstveni su zvornički autoprevoznici.

(infobirac.net)