Servisne informacije 6.1.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 6.1.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su tri krivična djela, dva u Bratuncu, a jedno u Zvorniku, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Zvorniku.

U istom periodu, desile su se dvije saobraćajne nezgode, u Osmacima, kada je nakon slijetanja vozila sa kolovoza jedna osoba zadobila tjelesne povrede, i Bratuncu, kada je pričinjena materijalna šteta.  

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima, nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima, a mjestimično utabanog snijega od 1 do 2 cm ima na putnim pravcima Konjević Polje-Skelani, Zeleni Jadar-Bratunac, Milići-Skelani dok na regionalnalnom makadamskom putu Šekovići-Kaštijelj ima utabanog snijega u visini do 5 cm.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -8 na prevoju Han Pogled do -2 ºC u Kaštijelju.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net