Servisne informacije 4.1.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 4.1.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su četiri krivična djela, po dva u Zvorniku i Bratuncu, te šest saobraćajnih nezgoda, četiri u Zvorniku, u kojima je pričinjena materijalna šteta, jedna u Glumini, kada je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede, i jedna u Vlasenici, kada su, nakon slijetanja sa puta, tri lica zadobila tjelesne povrede.  

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su dvije intervencije, jednu na gašenju trafostanice u Šepku, a drugu u Karakaju na putničkom vozilu.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su tri dječaka. U porodilištu u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, a mjestično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara ima na većini putnih prava u regiji Birač.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -7 u višim do -4 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Intervencija vatrogasaca u Karakaju, Fejsbuk