Humanitarne aktivnosti Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Zvornik – Dodijeljena pomoć višečlanim i socijalno ugroženim porodicama

REGIJA BIRAČ ZVORNIK

Humanitarne aktivnosti Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Zvornik

Dodijeljena pomoć višečlanim i socijalno ugroženim porodicama

 

Članovi Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Zvornik, na čelu sa narodnim poslanikom i šefom Regionalnog odbora Izborne jedinice 7, Кostadinom Vasićem i predsjednikom Gradskog odbora, zamjenikom ministra civilnih poslova u Savjetu ministara BiH, Sinišom Ilićem uručili su pomoć povratničkoj porodici Garić u Gojčinu.

Na ovaj način nastavljene su aktivnosti Gradskog odbora Ujedinjene Srspke u Zvorniku na pomoći višečlanim i socijalno ugroženim porodicama kako bi im uljepšali božićne i novogodišnje praznike.

 – Humanitarne aktivnosti Ujedninjene Srpske, GO Zvornik počele su dodjelom paketića, a danas su nastavljene posjetom sedmočlanoj povratničkoj porodici Garić u mjestu Gojčin kada smo im darovali pečenicu. Tako smo im omogućili da u miru, porodičnoj sreći i blagostanju proslave Božić – istakli su Kostadin Vasić i Siniša Ilić i ovom prilikom svim građanima Republike Srpske poželjeli srećan Božić, Dan republike, srpsku Novu godinu i predstojeće krsne slave.

Akcija će biti nastavljena sutra u mjesnim zajednicama Zelinje, Ekonomija, Branjevo i Ulice.

(infobirac.net)