Servisne informacije 3.1.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 3.1.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Zvorniku i Milićima, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Šekovićima. 

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su dvije intervencije, jednu na gašenju sušare u Skočiću, a drugu na gašenju požara na automobilu i starim rezervaorima za mazut u Zvorniku. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su četiri bebe, dvije djevojčice i dva dječaka. U porodilištu u Milićima nije bilo poroda.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po djelimično vlažnim kolovozima, a utabanog snijega ima na putnom pravcu Milići-Skelani. Na ostalim putnim pravcima nema ostataka snijega ni leda.

Visina snježnog pokrivača se kreće od 0 do 2 cm u nižim predjelima te od 7 do 35 cm u višim dijelovima regije Birač.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -7 u višim do -4 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Intervencija vatrogasaca u Zvorniku, Fejsbuk