U četvrtak u Zvorniku skup podrške vjernom bratskom narodu Crne Gore

REGIJA BIRAČ ZVORNIK

U četvrtak u Zvorniku skup podrške vjernom bratskom narodu Crne Gore

 

Udruženje „Zvornik u pokretu“, uz podršku PEU „Korak“, a na inicijativu pojeidnih Zvorničana, organizovaće skup podrške vjernom narodu Crne Gore.

Prema najavi organizatora, predviđno je okupljanje u četvrtak, 2. januara, u 16:30 časova ispred Centralnog spomen obilježja u Zvorniku, a potom mirna šetnja do Sabornog hrama, gdje će biti služen moleban za umnožavanje ljubavi i izbavljenje od iskušenja te prislužene svijeće. 

 – Pozivamo sve građane Zvornika i okolnih mjesta da se 2. januara (četvrtak) priključe skupu podrške vjernom i bratskom narodu Crne Gore u njihovoj borbi za elementarna ljudska i vjerska prava.

Molimo sve zainteresovane učesnike da na skup ne donose stranačka obilježja, provokativne transparente i slične sadržaje. Zastave Republike Srpske, Crne Gore i Srbije su svakako dobrodošle.

Кao organizatorima, želja nam je da skup prođe u najboljem redu i da građanima i vjernom narodu Crne Gore poručimo da smo molitvom uz njih, da istraju u potpuno legitimnoj borbi za poništenje skandaloznog zakona izglasanog u Skupštini Crne Gore prije nekoliko dana – stoji u pozivu organizatora.

(infobirac.net)