Servisne informacije 30.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 30.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su tri krivična djela, dva u Bratuncu, a jedno u Zvorniku, tri narušavanja javnog reda i mira, u Zvorniku, Bratuncu i Milićima, te dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Tabancima i Konjević Polju. 

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na dalekovodima „Petrovići“ i „Uzovnica“ pa će u periodu od 10 do 12 časova bez električne energije biti Gornje Đevanje, Veoča, Glodi, Kamenica, Novo Selo, Jošanica, Snagovo izuzev Gajeva, Samari, Planine, vikend naselje na jezeru od Diviča do velikog tunela, vaga i Upravne zgrade firme Kamenolomi i Medoš one.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi u opštini Milići, na dalekovodu „Vukovići“ te će u periodu od 07 do 16 bez struje biti Vrtoče, Vukovići, Bakići i Brda.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima. Mjestimično ugaženog snijega na kolovozima, od 1 cm do 2 cm, ima na gotovo svom putnim pravcima u regiji Birač. 

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od -7 ºC na prevoju Han Pogled do -1 ºC u nižim predjelima regije.

Visina snježnog pokrivača se kreće od 6 cm u nižim predjelima do 50 cm na prevoju Han Pogled.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, R.Pelemiš