Servisne informacije 29.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 29.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su četiri krivična djela, u Tršiću, Srednjem Šepku, Kozluku i Srebrenici, te tri saobraćajne nezgode, u Milićima i Vlasenici, kada je pričinjena materijalna šteta, i Čelopeku, kada je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi u opštini Šekovići, na nekoliko dalekovoda te će u periodu od 08 do 17:30 u više navrata bez struje biti djelimično ili kompletno područje ove opštine.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima. Mjestimično ugaženog snijega na kolovozima, od 1 cm do 2 cm ima na putnim pravcima Vlasenica-Han Pijesak, Šepak-Zvornik-Vlasenica, Vlasenica-Luke, Konjević Polje-Skelani, Zeleni Jadar-Bratunac, Tišča-Donje Caparde i Milići-Skelani, a na makadamskom regionalnom putu Šekovići-Kaštijelj ima mjestimično  ugaženog snijega u visini od 5 cm. Na ostalim putnim pravcima u regiji na kolovozima nema ostataka snijega ni leda.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od -6 ºC na prevoju Han Pogled do 0 ºC u Drinjači i Konjević Polju.

Visina snježnog pokrivača se kreće od 5 cm u nižim predjelima do 50 cm na prevoju Han Pogled.

(infobirac.net)

FOTO: Osmaci, R.Pelemiš