Servisne informacije 28.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 28.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su četiri krivična djela, u Osmacima, Srebrenici, Bratuncu i Zvorniku, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu.

U istom periodu, desile su se tri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, dvije u Zvorniku i jedna u Srednjem Šepku, a jedna osoba u Zvorniku je lišena slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su dva dječaka i jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođena je jedna djevojčica. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi u opštini Milići, na dalekovodu „Vukovići“, te će u periodu od 07 do 16 časova bez struje biti Vrtoče, Vukovići, Bakići i Brda.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima. Mjestimično raskvašenog snijega na kolovozima, od 1 cm do 2 cm ima na putnim pravcima Vlasenica-Han Pijesak i Milići-Skelani. Na ostalim putnim pravcima u regiji na kolovozima nema ostataka snijega ni leda.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od -1 ºC na prevoju Han Pogled do 2 ºC u većini nižih predjela regije.

(infobirac.net)

FOTO: Karakaj, infobirac.net