Servisne informacije 27.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE Uncategorized

Servisne informacije 27.12.2019.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je pet krivičnih djela,od čega tri u Zvorniku, a dva u Kozluku, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Zvoniku.

U toku jučeašnjeg dana nije bilo saobraćajnih nezgoda.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika nisu imali intervencija.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su dva dječaka i jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođena je jedna djevojčica. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas neće biti planiranih isključenja.

Na području RJ Bratunac, danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Žlijebac“ te će u periodu od 10 do 14 časova bez struje biti Petriča, Žlijebac, Vatljevići, Vranjkovina, Kutiješi, Boljevići, Jagodnja, Joševa, Bradići. 

Na području RJ Vlasenica radiće se na otklanjanju kvara na trafostanici Vlasenica 4, pa će od 10 do 15 časova bez električne energije biti naselja TP Toplik 1, Toplik 2, Toplik 3, Toplik 4, Benzinska stanica 2, SŠC, Boksit, Dom kulture, Robna kuća, Adelite, Vlasenica 1, Apoteka, Bolnica.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od -1 ºC na prevoju Han Pogled do 2 ºC u većini nižih predjela regije.

(infobirac.net)