Deda Mraz obradovao mališane u zgradi ZEV Z-16 br.33

Uncategorized ZVORNIK

Deda Mraz obradovao mališane u zgradi ZEV Z-16 br.33

Već četvrtu godinu zaredom Zajednica etažnih vlasnika Z -16 br. 33, za svoje najmaleđe stanare organizuje dodelu paketića i prigodan program uz Deda Mraza.

Oko 30-oro dece uzrasta do 10 godina , stanari Zgrade Z-16 pred Novu godinu dobiju paketiće koje im obezbedi rukovodstvo ZEV-a  iz zajedničkih sredstava. Tako je bilo i ove godine, kada su se mališani okupili u zajedničkom prostoru i uz sokiće i grickalice dočekali Deda Mraza.

Radosni zbog dolaska svog omiljenog drugara, družili su se, pevali i zabavljali očarani pričama sjajnog Deda Mraza koji im je podeli paketiće.

Zajednica Z-16 je u novogodišnjem ruhu, okićena i ukrašena mašnama, sjajnim kuglama, venčićima i trakicama, a tradicionalno je u ulazu zgrade i jelka sa kaminom.

U takvoj atmosferi i doček Nove godine  i Deda Mraza je lepši i svečaniji. Uz obećanje da će biti dobri, slušati i čuvati svoju zgradu, održavati kućni red i negovati lepo ponašenje, deca su ispratila Deda Mraza koji je ih je podsetio da će ih on posmatrati cele godine kako bi znao kakvi su bili i da li su njegov dolazak zasluzili i tokom naredne godine.

Zajednica etažnih vlasnika Z-16 osim za najmlađe stanare, planira da u narednoj godini pažnju posveti i najstarijim stanarima zgrade i za penzionere organizuje prigodno druzenje.Rukovodstvo ZEV Z-16 poručuje da je najlepši osećaj kada je u „kući“ sloga, kada vlada zajedništvo i kada svi radimo u jednom istom zajedničkom cilju, da nam život pod jednim krovom bude lepši i ugodniji.