Servisne informacije 26.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 26.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je pet krivičnih djela, po dva u Zvorniku i Bratuncu, a jedno u Malešiću, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Pilici.

U istom periodu, desila se jedna saobraćajna nezgoda u Šepku u kojoj je pričinjena materijalna šteta. 

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju zapaljenog stabla na gradskoj plaži.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođen je, takođe, jedan dječak. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedeni radovi na izradi priključka na trafostanici „Bakrači“ pa će bez struje u periodu od 11 do 12 časova biti izlaz prema brdu.

Od 10 do 12 časova radiće se na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Jokići“ te će u tom periodu bez električne energije biti izlaz prema Kitovnicama.  

Na trafostanci „Kučić kula“ radiće se na zamjeni brojila pa će komplatno područje Kučić Kule biti bez struje u periodu od 08 do 14 časova. 

Na području RJ Bratunac, danas će biti izvedeni radovi na dalekovodima „Srebrenica“ i „Žlijebac“ te će u periodu od 09 do 15 časova bez struje biti Repovac, Gradac Eronet, a od 10 do 14 časova Petriča, Žlijebac, Vatljevići, Vranjkovina, Kutiješi, Boljevići, Jagodnja, Joševa, Bradići. 

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od 0 ºC na prevoju Han Pogled do 5 ºC u većini nižih predjela regije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net