Servisne informacije 25.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 25.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, u Karakaju i Šekovićima, te jedna saobraćajna nezgoda u Zvorniku u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica, a u porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedeni radovi na izradi priključka na trafostanici „Bakrači“ pa će bez struje u periodu od 11 do 12 časova biti izlaz prema brdu.

Od 10 do 12 časova radiće se na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Jokići“ te će u tom periodu bez električne energije biti izlaz prema Kitovnicama.  

Na trafostanci „Kučić kula“ radiće se na zamjeni brojila pa će komplatno područje Kučić Kule biti bez struje u periodu od 08 do 14 časova. 

Na području RJ Vlasenica, danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Vlasenica IV“ te će u periodu od 09 do 11:30 časova bez struje biti područje kompletne trafostanice. 

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od 0 ºC na prevoju Han Pogled do 2 ºC u većini nižih predjela regije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net