Servisne informacije 24.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 24.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo Zvorniku te četiri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Kušlatu, Zvorniku, Crnom vrhu i Šepku. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica, a u porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedeni radovi na sanaciji priključka na trafostanici „Križevići“ pa će bez struje u periodu od 09 do 10 časova biti područje kompletne trafostanice.

Od 11 do 12 časova radiće se na zamjeni pancir osigurača na trafostanici „Borik-Bair“ te će u tom periodu bez električne energije biti izlaz prema Osnovnom sudu u Zvorniku.  

Na području RJ Bratunac, danas će biti izvedeni radovi na izradi kablovske završnice na trafostanici „Bolnica“, u opštini Srebrenica, pa će od 08:30 do 12 časova bez struje biti ova medicinska ustanova. 

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Na magistralnim putnim pravcima Šepak-Zvornik-Vlasenica i Vlasenica-Han Pijesak i za danas su najavljeni povremeni jaki udari vjetra.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od 2 ºC na prevoju Han Pogled do 7 ºC u većini nižih predjela regije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net