Servisne informacije 23.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 23.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je šest krivičnih djela, dva u Zvorniku, a po jedno u Milićima, Šekovićima, Vlasenici i Osmacima, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Zvorniku.

U istom periodu, desile su se tri saobraćajne nezgode, u Kozluku, kada su dva lica zadobila tjelesne povrede, u Tršiću, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i u Zvorniku, kada je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak, a u porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Jokići“ te će bez struje u periodu od 10 do 13 biti izlaz prema Kitovnicama.

Na području RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Na magistralnim putnim pravcima Šepak-Zvornik-Vlasenica i Vlasenica-Han Pijesak i za danas su najavljeni povremeni jaki udari vjetra.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od 2 ºC na prevoju Han Pogled do 8 ºC u većini nižih predjela regije.

(infobirac.net)

FOTO: Kiša-ilustracija, infobirac.net