Servisne informacije 21.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 21.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su četiri krivična djela, dva u Zvorniku, a po jedno u Osmaicma i Milićima, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu.

U istom periodu, desile su se tri saobraćajne nezgode, dvije u Bratuncu i jedna u Osmacima, u kojima je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođen je jedan dječak. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će od 10 do 13 časova biti izvedeni radovi na trafostanici „Jokići“ pa će bez struje biti izlaz prema izlaz prema Kitovnicma.

Na području RJ Bratunac, izvodiće se radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Gornji Potočari“, u opštini Srebrenica, te će bez električne energije u periodu od 08:30 do 16 časova biti Lehovići i Borkovići.

Na području RJ Vlasenica, danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Šekovići“ i ČTS „Vlasenica“ te će bez struje u periodu od 10 do 10:30 i od 13 do 13:30 časova bez struje biti trafostanice SŠC, Benzinska pumpa, Alpro 2, Piskavice i Vlasenica 2, a od 10 do 13 časova Rača, Dragaševac, Mišari, Garići, Đurići, Grabovica, Simići, Stevanovići, Simanići, Stolar, Bukprom, Drinjača, Mrkojević Polje, Jevtići, Jasen, Luke, Klještani, Dole, Brda i Trnovo,

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Na magistralnim putnim pravcima Šepak-Zvornik-Vlasenica i Vlasenica-Han Pijesak mogući su povremeni jaki udari vjetra.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od 8 ºC na prevoju Han Pogled do 13 ºC u svim nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Karakaj, infobirac.net