Vlasenički proizvođači na Sajmu domaćih proizvoda

VLASENICA

Vlasenički proizvođači na Sajmu domaćih proizvoda

 

Poljoprivredni proizvođači, zanatlije, te predstavnice Udruženja žena „Podrinje“ i Кola srpskih sestara „Blaga Marija“ iz Vlasenice predstavili su se na Sajmu domaćih proizvoda u Etno-selu „Stanišići“, u okviru kampanje „Naše je bolje“, koju Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske sprovodi s ciljem promocije domaćih proizvoda i jačanja privrednih aktivnosti u Srpskoj.

Sajam je otvorila predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović. Ona je istakla da na tržištu postoji kvalitetna ponuda domaćih proizvoda koje treba kupovati, jer je to dobro i za privredni ambijent i za zdravlje ljudi.

 – Pokušavamo da svi zajedno podižemo svijest o važnosti zaštite domaće proizvodnje, ali i svijest naših građana da kupujemo naše proizvode. Mi možemo da se pohvalimo našom ponudom koja je kvalitetna. Moramo da nađemo način da svoje proizvode ispromovišemo, ali i da širimo svijest koliko je važno za naš privredni ambijent, a i za naše zdravlje da koristimo ono što je proizvedeno kod nas uz sve potrebne kontrole i standarde –  naglasila je Cvijanovićeva.

(Izvor: opstinavlasenica.org)