Servisne informacije 20.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 20.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Šekovićima te četiri saobraćajne nezgode, u Roćeviću, kada je jedno lice poginulo, Karakaju, Branjevu i Bratuncu, kada je pričinjena materijalna šteta. 

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu tehničku intervenciju nakon saobraćajne nezgode u Roćeviću.    

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođena je jedna djevojčica. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će od 11 do 12 časova biti izvedeni radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Divič“ pa će bez struje biti izlaz prema Vidikovcu.

Na području RJ Bratunac, izvodiće se radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Gornji Potočari“, u opštini Srebrenica, te će bez električne energije u periodu od 08:30 do 16 časova biti Lehovići i Borkovići.

Na području RJ Vlasenica, danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Han Pijesak“ te će bez struje u periodu od 09 do 16 časova biti trafostanice Bukova glava, Japaga, Sadaimler i Klaonica.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od 3 ºC na prevoju Han Pogled do 5 ºC u svim nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Karakaj, infobirac.net