Servisne informacije 19.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 19.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Srebrenici, jedno narušavanje javnog reda i mira u Vlasenici te tri saobraćajne nezgode, u Karakaju, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, Kasabi i Donjoj Pilici, kada je pričinjena materijalna šteta.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dva dječaka i jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođena je jedna djevojčica. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će od 08 do 14 časova biti izvedeni radovi na trafostanicama „Kučić kula“ i „Mrakodol“ te će bez struje biti kompletna područja koja pokrivaju ove trafostanice.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Na putnim pravcima Šepak-Zvornik-Vlasenica, Bratunac 3-Drinjača, Konjević Polje-Sekalni, Milići-Skelani i Zeleni Jadar-Bratunac ima mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara. 

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od 1 ºC na prevoju Han Pogled do 4 ºC u Zvorniku i Donjim Capardama.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net