Servisne informacije 18.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 18.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Srebrenici te dvije saobraćajne nezgode, u Zvorniku i Karakaju, u kojima je pričinjena materijalna šteta.  

U istom periodu nije bilo evidentiranih slučajeva narušavanja javnog reda i mira. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Bratunac danas će od 08 do 16 časova biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Gornji Potočari“ te će bez struje biti Potočari, Lehovići, Milačevići, Dubova, Pale, Šušnjari i Borkovići.

Na području RJ Zvornik i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Na putnim pravcima Bratunac 3-Drinjača, Konjević Polje-Sekalni i Zeleni Jadar-Bratunac ima mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara. 

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od -2 ºC u Lukama (opština Vlasenica) i Zelenom Jadru (opština Bratunac) do 2 ºC u Donjim Capardama.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornički hram, infobirac.net